| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Bumba

Mali veseli klaun

Bumba je cirkuski klaun koji zabavlja najmlađe televizijske gledatelje. Zajedno sa svojim prijateljima Bumbaluom, Zazatijem, Nanadu, Bumbumom, Pantufom, Tumbijem, Poppom, i Kiwijem izvodi razne trikove i cirkuske točke. Bumbine cirkuske točke usput i podučavaju djecu brojevima, riječima... a najlakše se uči kroz zabavu!

Veselo društvo izvodi razne vještine u šarenom okruženju cirkuskog šatora u kojem se baš kao i u svakom cirkusu stalno događa nešto zabavno. Bumba i Bumbalu se često natječu u raznim igrama, ponekad žele biti najjači klaunovi pa podižu teške predmete. Znaju i plesati i često uključuju svoga sramežljivog prijatelja medvjedića Nanadu.

 

Avanture klauna Bumbe pratite u jutarnjem terminu na Novoj TV.

 

Učimo note i pjevajmo pjesmice s Bumbom! Edukativni Bumba koji svira i pjeva kreiran je za poticanje učenja i razvoja djece, te je potpuno prilagođen dobi od 6 do 36 mjeseci. S Bumba interaktivnom igračkom djeca uče razlike u tonovima, stvaraju osjećaj za ritam i melodiju, razvijaju sluhovne i koncentracijske sposobnosti, te upoznaju boje. Njegova vesela gitara pomoći će u interakciji djeteta i roditelja, a svako pakiranje sadrži i šarenu pjesmaricu. 


Bumba slikovnica, u kombinaciji s puzzle pločom i DVD crtićem, tvori Bumba bundle, idealan poklon svakom djetetu od treće godine života.

 

 

Uskoro dolazi! 

Bumba asortiman za djecu od 0 do 3 godine sigurne su i kvalitetne igračke za prve susrete vašeg djeteta s vanjskim svijetom.


Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!