| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Mekani Zvekani


Mekani Zvekani - neodoljivi mekani plišanci

Jeste li već čuli za Mekane Zvekane? Neodoljive mekane plišance! Pravi su hit. Želite li plišanog ljubimca ili idealan dar za vaše dijete ili prijatelja, Mekani Zvekani izvrstan su odabir. Pritiskom na mekani trbuščić svaki od likova veselo će pozdraviti jedinstvenim pozdravom. A odakle dolaze Mekani Zvekani?

Mekani Zvekani dolaze iz daleke zemlje sreće i veselja. U veselom gradiću nalazi se veliko kazalište u kojem Mekani Zvekani plešu i pjevaju, te svako večer izvode nove točke. Obožavaju zabavljati sve prisutne i jako su vrijedni.

 
 
 

Mekani Zvekani razne su životinjice:

Psić Maks je najbolji pjevač u kazalištu.  K njemu rado svraćaju svi ljubitelji voća i povrća. Njegova Voćarnica s egzotičnim i zdravim voćem pruža i dodatni užitak - njegovu veselu pjesmu.  Hit pjesmica na hrvatskom jeziku može skinuti na mobitel iliračunalo i uz nju se odlično zabaviti.

Maca je poznata po svom fenomenalnom frizerskom salonu. Prijateljica je Psića Maksa. Uljepšava sve koji se nađu na njezinom frizerskom stolcu.

Bubamara Hrvojka ima dućan sa slatkišima koji je uvijek pun najslađih delicija,  a njezini su slatkiši nadaleko poznati u zemlji Mekanih Zvekana.

Zeko Leo brine se o svima koji jako vole čitati; on ima veliku knjižnicu s najljepšim pričama.

Žabica Lili sanja o tome da jednoga dana postane manekenka

Slonica Meli želi postati planetarno popularna pjevačica...

Koji god od likova vam se svidi, a postoji dvanaest različitih vrsta  - Psić, Maca, Patkica, Žabica, Zeko, Slonica, Svinjica, Bubamara, Kravica, Pingvin, Majmunica i Ofčica - potpuno je jedinstven. No, svima je zajedničko da se vole maziti, igrati, pjevati i plesati.

 Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!