| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Minis

 

NAJNOVIJI MINIS KONJIĆI IZ ČAROBNOG SVIJETA MAŠTE!

 

Na kraju Zemlje slatkiša i meda,
Gdje slatka te vila veselo gleda
I gdje div je veliki sneni

U tajni svijet Minisa s nama kreni
!
To zemlja je veselih i čarobnih konjića

Koja ti donosi puno novih priča...

 

Već dobro poznati konjići odsada su u novom ruhu!
Novi Minis konjići dolaze iz magične Zemlje slatkiša i meda i tako su prekrasni!
Pronađite potpuno novu seriju od 15 različitih konjića - čak šestero ih je čarobnih,
raskošnih krila u posebnim bojama!
 

 

Svako pakiranje sadrži jednu figuricu konjića, dvije karte za igru Tromi Div te jedan dio slagalice. Vaše dijete će uživati skupljajući sve dijelove slagalice i igrajući zanimljivu igru s kartama. Složi li cijelu slagalicu, veselju nema kraja! Minis konjići sada mogu uživati u zelenom parkiću!

Set za igru iz najnovije serije donosi dodatnu zabavu – šarenu kućicu, korito i čak dva konjića

 

MINIS OBLAK U ZEMLJI ČUDA – NOVA EDUKATIVNA DRUŠTVENA IGRA!

Upoznajte zemlju Minisa, proplanke i brežuljke i izbjegnite sve prepreke da biste došli do cilja. Svaka društvena igra sadrži 4 Minis konjića i postolje za igru te poseban poklon – novu Minis edukativnu računalnu igricu na čak 8 nivoa. Zavirite u Vilinsku šumu, Rudnik marljivih patuljaka ili Zemlju divova u maštovitoj utrci s Minis konjićima!

 


CANDY FLY INTERAKTIVNI PLIŠ

Uz nježnog i preslatkog Candy Fly konjića, tako je lako zaspati! Novi interaktivni plišanac serije 3 priča dvije priče za laku noć, razgovara i pjeva nježnu uspavanku. Uz to možete pronaći i čak dvije prekrasno ilustrirane slikovnice na poklon! Idealan je za djevojčice od treće godine starosti.

MINIS LAPTOP SERIJE 3 – INTERAKTIVAN, EDUKATIVAN I ZABAVAN!

Stvoren u suradnji s tim om razvojnih pedagoga, pruža djeci idealan omjer zabave i učenja kroz čak 32 aktivnosti na hrvatskom i engleskom jeziku. Učenje slova i riječi, upoznavanje s brojevima, logičke i glazbene igre uvelike potiču djetetov razvoj i pamćenje. Kreiran je za djevojčice od 4. pa do 8. godine života, s raznim zadacima koji odgovaraju različitim uzrastima. 

 

 

 

  

 

 


Čarobni svijet sezone 2 Minis.

Zavirite u njihov čaroban svijet i saznajte zašto su toliko neodoljivi! Male plišane konjiće, njih čak 14 različitih pasmina, očekuju vas u razigranoj liniji Minis! Male i preslatke figurice za najveću zabavu! Možete ih skupljati, igrati se s njima i odabrati svoje ljubimce!

Plišani konjići idealne su veličine za svaki džepić, pernicu ili torbicu, a u svakom pakiranju na dar dobivate prekrasan lik konjića na plišanoj karti s imenom omiljenog konjića. I naravno, nismo zaboraviti da je najbolje učiti kroz igru: u maloj karti pročitat ćete sve podatke o vašim konjićima: odakle potječu ili što vole...

Svakog od 14 različitih ponija krase njegove specifične karakteristike. Oni su nježni i elegantni, inteligentni i razigrani pravi su prijatelji! Saznaj tko je pravi glumac, tko balerina, koji konjić je prvak u preponskom jahanju i tko je najljepši među njima! Upoznaj ih sve!

Minis liniju razvili smo i prilagodili djeci uzrasta 3+ te kreirali dodatne proizvode da im približimo svijet konjića koji će im pomoći u učenju kroz igru.

NOVO!

Potražite novi set sa 4 konjića koji sadrži: 3 konjića iz serije 1 i 2, jednog tajanstvenog konjića koji svijetli u mraku i Minis računalnu igricu sa 8 nivoa i više od 200 pitanja. Uz tajanstvenog konjića skriva se i poklon: 2 naljepnice – zvjezdice – koje svijetle u mraku.

Učenje kroz igru nikada nije bilo lakše! Uz Minis laptop djeca upoznaju abecedu i slova, uče svoje prve hrvatske riječi i rečenice, te vježbaju pisati. 22 aktivnosti za interaktivnu i edukativnu zabavu pružaju razvoj pamćenja i logičkog zaključivanja, djeca upoznaju brojke i uče matematiku, skladaju melodije i zabavljaju se uz super igrice.

Interaktivna igračka koji govori! Beba Pegaz vas vodi u čaroban svijet mašte na dalekim pašnjacima...
Ona je najveća maza iz obitelji Minis, nježna je, mekana i najviše se voli grliti prije spavanja. Rado će zapjevati uspavanku za sladak san i zaželjeti laku noć. Beba Pegaz s vama će sanjati, u snovima putovati i čaroliju vam donijeti... i kada priče nema više, ona vas uvijek voli naaaajviše...

Svijet Minis konjića je čarobno mjesto gdje vladaju zabava i prijateljstvo. Ljubav prema konjima događa se na prvi pogled. Zaljubi se i ti u Minis konjiće!

I tu priči naravno nije kraj, jer u pripremi je još puno zanimljivih proizvoda inspiriranih ovim slatkim i umiljatim bićima poput novih avantura koje ćete moći pratiti u slikovnicama....ma neka to još ostane naša mala tajna!Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!