| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Roary

Trkaći automobil s puno prijatelja

Roary je mali trkaći automobil. Pametan je i zabavan. Odvažan i energičan. On je trkaći jednosjed svijetlocrvene boje. Nosi bijelu bejzbolsku kapu. Ponosno ističe broj jedan i želi sličiti automobilima s utrke Grand Prix. Iako mlad, neiskusan i sklon tome da zabrlja, "glavna je zvijezda" Velikog Krisa te uz pomoć brojnih prijatelja uči iz svojih pogrešaka. Roaryjeva je omiljena fraza Gas do daske.

Uz DVD i igračke, pratite crtiće na Novoj TV od ponedjeljka do petka s početkom u 8:15 sati. Upoznajte simpatičnog Roaryja i njegove prijatelje!

Živi na trkaćoj stazi Silver Hatch na kojem se odvija najveći dio crtane serije. Silver Hatch nije stvarna trkaća staza, no njezino je ime kombinacija dviju stvarnih trkaćih staza u Velikoj Britaniji: Silverstone i Brands Hatch. Autor serije David Jenkins radio je u višem rukovodstvu na stazi Brands Hatch.

Crtana serija Roary namijenjena je djeci od dvije do šest godina. Prati Roaryjeve pustolovine i nevolje u 10-minutnim epizodama. Serija Roary osim zanimljivom pričom odlikuje se i mnoštvom zaraznih pjesama te zabavnim humorom za publiku dječje dobi.

               

Roary ima mnogo prijatelja - ljudi, životinja i drugih trkaćih automobila koji također žive na trkaćoj stazi Silver Hatch i na njoj provode većinu vremena, najčešće u radionici i u Jamama. Roaryjev odnos s prijateljima sa staze Silver Hatch središnja je tema serije.

Maksi, Cici, Limenoglavi i Lutalica neki su od Roaryjevih prijatelja. Maksi je Roaryju nešto poput velikog brata. On je talijanska Formula 1, voli se hvaliti i temperamentan je. Cici je francuski ružičasti kaskaderski auto koji voli očijukati i vrlo je blizak Roaryju. Limenoglavi je moćan serijski automobil koji uvijek završi u radionici, dok je Lutalica trkaći automobil najnaprednije tehnologije.Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!