| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Zhu Zhu pets

ZHU  ZHU PETS - novi svjetski hit u području hi-tech igračaka

Mali, brzi i zabavni, te prije svega, “pametni” hrčci - međusobno komuniciraju, voze se u svojim automobilima i čine sve ono što slatki ljubimac treba raditi.

Inovativna interaktivna igračka glasa se poput pravog hrčka i simpatično prede, čime kod djece razvija motoriku i potiče svijest o brizi za životinje.Uz njih je vrijeme za igru zabavnije jer se kreću i ispuštaju smiješne zvukove. Zabavit će vas na mnogo načina i pružiti vama i vašoj obitelji sate zabave.

 

Igračke su namijenjene djeci od 4 god.+. U prodaju su stigle 4 različite figurice hrčka, vozila za igru, te hrčkova zabavna kućica koja se može nadograđivati s dodatnim elementima poput spiralnog tobogana, zabavnog kotača i skateboard staze, kako bi zabava trajala što duže! Nadogradnjom dodatnih elemenata možete izgraditi gigantski luckasti svijet u kojem je glavna uloga prepuštena super zabavnom hrčku. U setu za igranje hrčak je poput malog djeteta - istražuje svoje stanište, te se veselo glasa pri svakom dodiru u interakciji s djecom.

 

 

RECI ZHU ZHU I ČAROBNA BAJKA  JE TU!

ZhuZhu hrčci pronašli su svoje kraljevstvo u novoj ZhuZhu Princess seriji! U potpuno novom izdanju, odjeveni u svečane odore i raskošne haljine, postaju princeze i prinčevi, vile i čarobnjaci, jednorozi,...  Zhuzhu Princess stvoren je samo za prave princeze!

 

Uđi u svijet iz bajke i oživi svoju maštu - priredi dvoranima raskošni ples ili gozbu, provozaj ih u kraljevskoj kočiji. Hoće li se Princeza Snješka zaljubiti u Princa Šarmića? Kako dobre vile Amalija i Lira provode dane u svojim prekrasnim dvorcima? Osmisli svoju bajku!


 

Uz dvoranu za plesanje nalazi se i poseban ključić. Prijeđeš li njime ispod svog hrčka, otkrit će ti svoj tajni ples!

 Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!