| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Battle Strikers

Klikni   www.battlestrikers.com i saznaj više!

Priprema, pozor, stigla je nova generacija borbenih zvrkova!

Mega Bloksovi Battle Strikersi zasigurno će postati sljedeća najomiljenija igračka za dječake od 6 godina naviše. Battle Strikers predstavljaju novu generaciju sustava za borbu zvrkova koji moć kontrole prepušta u ruke Vašeg djeteta. Zvrk na prvi pogled može izgledati kao zastarjela igra, ali Mega Bloks je osmislio novu verziju ove klasične razbibrige - prvu u preko 50 godina. Više nije potrebno uže, nedavno predstavljeni Magnext Battle Strikers pokreću se pomoću magneta. Borbeni zvrkovi mogu se skupljati kao kolekcija, prilagođavati, a i svaka verzija različito je kalibrirana s ciljem razvoja vještine za natjecateljske izazove. Battle Strikers daleko su od nekadašnjih zvrkova koje je samo trebalo zavrtjeti i gledati. Oni se danas ne samo lansiraju, već se mogu kontrolirati i sudjelovati u borbama.

Što su Battle Strikers?

Iako se radi o zvrkovima, zbog inovativne tehnologije oni su ipak mnogo više. Turbo Launcher na baterije zapravo je upravljač sličan joysticku koji držiš u ruci, a pristaju u lijevu i desnu ruku. 'Striker' - zvrk - pričvršćuje se na donji dio dijela za lansiranje Battle Strikera, a u bitku se lansira pri brzini od preko 6.000 okretaja u minuti.  Vrlo precizan Upravljač koji radi na dodir prsta, a pokreću ga magneti, omogućava igraču da u bitci upravlja 'Strikerom' koji može skakati, izmicati se ili kretati. Cilj igre Battle Strikers jest izbaciti protivničkog Strikera iz igre koristeći se silom magnetizma. Bitka se može voditi na bilo kojoj površini, bilo gdje.

Postoji 16 jedinstvenih Strikera koji se mogu skupljati. Svaki Striker ima drugačije sposobnosti koje se utvrđuju na temelju ocjena u tri izvedbene kategorije odnosno napada, obrane i mogućnosti kontrole. Ocjene za svaku kategoriju navedene su u opisu svakog Strikera. Striker se sastoji od šest dijelova, koje djeca mogu miješati i kombinirati, na taj način stvarajući igračke po mjeri s jedinstvenim borbenim sposobnostima koje su sama stvorila.

Koju obrazovnu vrijednost pruža linija Battle Strikers?

Ovi vrhunski kreirani zvrkovi nude i daju mnogo. Oni ohrabruju djecu da budu uporna i da kroz vježbu usavršavaju svoje igračke vještine. Razlike u jakosti Strikersa uče taktici, dok mogućnost stvaranja vlastitog super Strikera predstavlja jedinstveni izazov. Tajna uspjeha Battle Strikersa jest već dokazani uzorak načina na koji se dječaci igraju s igračkama - oni vole skupljati, vole stvarati i definitivno se vole natjecati. Uz sve to, Strikersi su ujedno jednostavno neopisivo zabavni.

Ne postoje ograničenja u smislu načina na koji je moguće igrati ovu igru, tako da postoje neograničene mogućnosti za razvijanje kreativnosti i maštovitosti u eksperimentiranju s miješanjem i kombiniranjem dijelova Strikersa. Vaše dijete postat će sigurnije u sebe kada hibridni Striker kojeg je samo stvorilo pobijedi konkurenciju. Igračka se lako koristi, tako da se njome mogu sama igrati i biti ponosna na svoja postignuća. Igra kroz borbu ili postavljanje novih formacija Strikersa s drugom djecom razvija socijalnu interakciju i razmjenu ideja i pronalaženje rješenja.

S obzirom na tešku gospodarsku klimu, roditelje bi trebala ohrabriti činjenica da Battle Strikerse proizvodi pouzdani svjetski proizvođač igračaka, MEGA Brands. Njihove igračke pružaju aktivno kreativno isksustvo za djecu kroz inovativne, dobro dizajnirane, cijenom prihvatljive i visokokvalitetne proizvode.

 

Saznaj više o BATTLE STRIKERSIMA i zabavi se on-line!Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!