| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Fifi

Fifi i Cvjetno društvo

Tko još ne poznaje veselu Fifi i njezino Cvjetno društvo? Zasigurno, svi znaju kako obožava biti u svom krasnom organskom vrtu i brinuti se o cvijeću, voću i povrću koje sama uzgaja. Naravno, Fifi se obožava družiti i sa svojim prijateljima. Njezin najbolji prijatelj je Bumbo, koji je zapravo dobar bumbar koji voli spravljati najbolji med u okolici i jednako tako voli i spavati. Bumbo voli i cvijeće, ali od peludi jako kiše. S Fifi zajedno živi Narcisa koja pazi da je sve uredno i čisto. Ne podnosi prljavštinu. Najbolja prijateljica od Narcise je Ljubica koja odlično slika. Često sve zaprlja bojom i nerijetko se zbog toga posvadi sa Narcisom. No, Fifi uvijek pronađe rješenje da se pomire i budu  još bolje prijateljice.
Da ne bi sve bilo tako idilično, veselu družinu zna narušiti zloćko - Bocko. On misli da je najbolji od svih iz Cvjetnog društva. Živi na stablu jabuke odakle ima odličan pogled na cijelo društvo, a svi misle da je prilično lijen. U njegovim naumima pomaže mu prijatelj Spori.
Cijela priča o Fifi i Cvjetnom društvu puna je zabave, smijeha, ali i poučava nas da trebamo čuvati svoj planet, kao i to da trebamo zdravo živjeti i hraniti se organskim proizvodima.

 

Crtiće možete pratiti na Novoj tv od 09.04.2011.  svakog vikenda od 08.45 sati, a sve o Fifi možete saznati na internet stranici:

Pogledajte službene stranice Fifi i cvjetnog društvaPostavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!