| www.one2play.rs | www.one2play.com |

baby baby

Vrhunske igračke za veselo odrastanje

Tamo gdje započinje osmijeh.

Rođenjem vaše bebe započinje velika pustolovina u kojoj ona otkriva samoga sebe i uči se svim fizičkim i mentalnim vještinama. Koristeći igru kao osnovno sredstvo učenja, vaše dijete dobiva odgovore na pitanja Tko sam?  i Što sve mogu sam?  To je ujedno i iznimno važan period života vašeg djeteta - upravo tada dijete počinje formirati svoj identitet.

one2play  je odabrao liniju koja će uz vrhunsku kvalitetu i dizajn vašem djetetu pružiti učenje kroz igru i zabavu. Prepoznajući potrebe u razvoju vašeg djeteta u širokom spektru igračaka pronaći ćete inovativne i kreativne proizvode koji pomažu u razvoju taktilnih i auditivnih osjetila djeteta. Baby-baby igračke pružaju prije svega zabavu, koja je ključni element u razvoju i učenju kroz igru svakog djeteta. Linija za bebe od 0 do 3 godine uključuje predškolske igračke, edukativne i didaktičke igračke za razvoj psihomotorike i koordinacije ili pak uradi sam program igračaka.

Kako prepoznati vrhunsku igračku?

Kad vaše dijete savlada vještinu prepoznavanja samoga sebe, započinje građenje odnosa s drugima. Osmijeh je prvi znak da je vaše dijete zadovoljno u svojoj okolini. U prvih nekoliko godina života, dijete provodi najviše vremena promatrajući i oponašajući druge.

Kako djeluju stvari, kako funkcionira baš sve na čemu se zaustave djetetove znatiželjne oči, dio je igre i zabave u kojoj otkriva sebe i druge. Kad pronađe čemu sve može poslužiti njegova igračka, pomažete mu da povezuje stvari i da shvati kako stvari funkcioniraju u stvarnom, odraslom svijetu. Igračke Baby-baby potaknut će vaše dijete na postavljanje niza pitanja, na koja će istraživati odgovore i saznati razloge.

Svaka igračka za djecu iz ponude one2play-a stoga je kreirana s naglaskom na sigurnost, kvalitetu i vrijednost. Možemo reći da se tim za izradu tih igračaka vodio jednim ciljem: razumijeti potrebe roditelja i odgajatelja, ali prepoznati što to djeca žele. Liniju Baby-baby koju vam predstavljamo, krase mnogobrojne nagrade za dizajn, kvalitetu i inovativnost.

Veselo kupanje!

Znatiželja i čuđenje vaše bebe su neizmjerne. Kako vi kao roditelj možete pomoći vašem djetetu u razvijanju kreativnosti i mašte?

Zasigurno je najbolji put kroz igru i aktivnosti koje potiču interes i znatiželju vašeg djeteta. Linija Baby-baby  specijalizirana je za dizajn i proizvodnju igračaka koje pomažu u razvoju djece. Osobito je zanimljiva linija igračaka i dodataka za kupanje. Ona potiče razne dječje aktivnosti, kreativne sposobnosti, a prije svega veselo kupanje kroz zabavu i smijeh. Pružite li priliku svome djetetu da se izrazi kroz igru, pomažete mu u izgradnji vlastitog samopouzdanja i građenju osobnosti.

Na tom vas putu čekaju mnoga iznenađenja. Kad krene inspiracija, osobito u igri s vodom,sigurno je da dobra zabava neće izostati.

Svi proizvodi one2play-a  vrhunske su kvalitete i zadovoljavaju sve propisane norme sigurnosti. Označeni certifikati na kutiji jamstvo su sigurnosti i kvalitete svake igračke.Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!