| www.one2play.rs | www.one2play.com |

društvene igre

Društvene igre – zabava za cijelu obitelj! 

Kad bi svrstavali igračke u pametne ili one malo pametnije – zasigurno bi se i roditelji i djeca složili da su društvene igre najpametnije! One su edukativne, potiču na druženje i zabavu, okupljaju obitelj, uče nas kroz igru i s njima nikada nije dosadno! Od malih dana, pa sve do onih odraslijih, postale su sastavni dio zabavnog odrastanja kroz igru i zabavu. Uvijek i za svaku priliku društvena igra je poklon koji će izmamiti osmijeh i pružiti užitak druženja i zabave.

Idealan poklon

Darivanje je uvijek veliko veselje, osobito za one najmlađe koji primaju darove. Ispod božićne jelke, za rođendan ili neku drugu priliku svako će se dijete razveseliti novoj igrački, a roditelji, bake ili djedovi - uvijek imaju isti problem: kako ne razočarati svoje dijete i odabrati pravu igračku?

Igračka treba biti ona kojom će se dijete igrati i kroz koju će učiti, razvijati svoju maštu i kreativnost, a opet biti sigurne i pružati veliku vrijednost za novac. One2play je i za ovu godinu pripremio najveću ponudu kvalitetnih i sigurnih igračaka, za sve uzraste. Bilo da se radi o manjoj djeci ili većim mališanima, nudimo široku ponudu igara i igračaka s edukativnim ili didaktičkim vrijednostima, top igračkama ili pak s raznovrsnim društvenim igrama. S igračkama one2play ne zabavljaju se samo djeca, već i cijele obitelji, a u našim trgovinama možete uživati u najvećoj čaroliji igre i zabave, s još većom ponudom i super igraonicama za sve mališane.
Oni kojima trgovine one2play nisu u blizini, naše proizvode mogu pronaći u svim većim trgovačkim ili shopping centrima!

MINIS OBLAK U ZEMLJI ČUDA
Društvena igra Minis. I nova Minis edukativna računalna igrica s 8 nivoa.


STRAVA GLAVA
Ciljna skupina: 4+
Igra za 2-8 igrača
Cilj: igrač koji prvi pronađe svoju figuricu u strašnoj glavi je pobjednik!
Kad ti se učini da si napipao pravu figuricu, možeš izvući ruku i pogledati jesi li pogodio. Ako jesi, onda si pobijedio! Ako je dvoje ili više igrača pronašlo pravu figuricu, pobjeđuje onaj koji je bio najbrži.


POGODI TKO SI
Zaigraj s prijateljima šašavu igru punu pitanja!
Ne znaš tko si dok ne postaviš pitanja!
Otkrij jesi li životinja, hrana ili namještaj!
Zabavna, edukativna i neodoljiva igra osvojila je 3. mjesto u kategoriji društvenih igara za 2009. od strane roditelja.
Igra za 2-6 igrača, uzrasta 7+ godina.

 

NAJBRŽI PRST

 Elektronska igra brzog razmišljanja! Prvi se dosjeti riječi ili pojma koji odgovara temi na karti s početnim slovom kojeg je odabrao uređaj! Budi najbrži i pritisni tipku!


DUUUGI DOG
Društvena igra za 2-4 igrača, uzrasta 4+ .
Napravi mu finu poslasticu, nahrani ga i prošetaj, baci kockicu, stisni uzicu i sakupi Duuugijevu kakicu.

TAKAC MAKAC
Nova i uzbudljiva igra za 1 - 8 igrača može se igrati u kući ili na otvorenom. Pažljivo slušaj glasovne naredbe. Igrači se utrkuju u poklapanju meta s Takac Makac džojstikom. Samo najbrži pobjeđuje! Bilo da je u pitanju boja, broj ili zbroj igra je zarazno zabavna, a testirali su je roditelji i djeca!
Dob: 6 god.+
Set uključuje 5 meta i zvučnu konzolu za igru koja vodi igrače kroz igru i zbraja bodove igrača.


ŽIVI ZID
Dinamična igra za dva igrača u kojoj se ciglu po ciglu ruši zid, ali pazi! Ne dopusti da Hampty- Dampty padne!

TUPKO LUPKO
Top igračka 2009.Igra je osvojila 2. mjesto u kategoriji društvenih igara za 2009. od strane roditelja. Kako je zabavno sakupljati karte! Osobito kada to radite zabavnim čekićima kojima je dovoljan i mali udarac da sakupi kartu, kao u čaroliji! Kakva zabava! Poslušajte zvuk i držite spremnim svoj tupko-čekić. Čim prepoznate zvuk, brzo pronađite kartu i lupite na nju! Slušajte vrlo pozorno! Tu je zvuk bubnjeva, sove, žabe, plača male bebe ili piljenja drveta! Idealno je za zabavu u društvu od 2 do 4 igrača!


PRST ISTINE
Oživljena ruka „hoda“ po stolu i nasumice pokaže prstom na nekog od igrača. Izabrani igrač tada odlučuje želi li istinu ili izazov. Svaki put kada uspješno izvršite zadatak, možete zadržati karticu – sakupite ih 6 kako bi pobijedili! Samo oprezni budite, jer kazna se nudi! U slučaju da tvoji protivnici odluče da niste uspješno izvršili zadatak, slijedi kazna napisana na svakoj kartici.

PINGO
Napeta i drhtava igra za spretne! Smjestite Pingvina na ledeno postolje, umetnite pladanj u Pingvinove ruke i započnite igru! Posloži sve ledene kocke jednu na drugu, te naizmjence vadite po jednu i stavljajte na vrh. Igrač koji sruši “hrpu” je izgubio. Igru otežava pingo koji drhti od hladnoći i svako malo trese pladanj.


DRAW OUT
Zabavna igra crtanja i brzog pogađanja! 1800 pojmova iz 6 različitih skupina. Odaberite svoju figuricu i bacite kockicu. Boja polja na kojoj ste se zaustavili pokazuje skupinu pojmova te riječ koju morate nacrtati. Pješčani sat povećava napetost dok se igrači izmjenjuju crtajući objašnjenja, a ostali nastoje pogoditi zadani pojam s kartice.

CIKA CAKA
Ovo je igra penjanja, sklizanja i okretanja! Bacite kockicu i pomaknite svoju kuglicu za određeni broj mjesta na ploči. Zavrtite vrtuljak i provjerite jeste li dobili ili izgubili! To je pravi izazov!


ALI BABA

Zabavna igra vještine i spretnosti! Natovari mrzovoljnu devu, ali pazi da se ne razljuti! Karte ti govore što trebaš staviti na devu, ali pazi... ako je uznemiriš, skočit će i zbaciti sav teret sa sebe.

ALIAS
Apsolutni hit za tweense, tinejdžere i odrasle! Igra koja će vas natjerati na priču...objasnite zadani pojam sa kartice drugim riječima.
Pritom možete koristiti riječi srodnog ili suprotnog značenja, asocijacije i slično, ali ne smijete upotrijebiti zadanu riječ.
Idealna za prijateljska i obiteljska druženja, igrati je mogu svi uzrasti i sve generacije. Važno je samo da ste brzi, snalažljivi i jaki na jeziku!
Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!