| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Fashion Bandz

Trendy narukvice koje jednostavno moraš imati!

Totalni hit za sve koji žele biti u trendu, obavezan modni dodatak ovoga proljeća -Fashion Bandz narukvice. 

Voljet ćete ih jer su maštovitih oblika, veselih boja i mogu se nositi na više načina: kao narukvice, prstenje, gumice za kosu ili privjesak na torbi.

Te šašave i trendy silikonske narukvice osvojile su mnoge zvijezde i postale obavezan dio njihovog stylinga. Sarah Jessica Parker nosi ih i na filmske premijere, a pop pjevačica Shakira svoje modne kombinacije na koncertima upotpunjava baš ovim šarenim narukvicama.

Ti si šminkerica koja voli slatke haljine i lijepe cipele? Onda su za tebe idealne narukvice u obliku haljine i štikle, dok će rokerice sigurno odabrati one u obliku gitare ili mikrofona…ma ima ih svih mogućih oblika koje možeš zamisliti, odaberi svoj FB profil!

Fashion bandz narukvice pronaći ćete u svim bojama, neke svijetle u mraku, a neke su s glitterom. Nakon nošenja, narukvice se vraćaju u prvobitni oblik!

100% silikonske narukvice dizajnirane su s plemenitom namjerom da se spriječi bacanje gumica i svog ostalog nerazgradivog otpada u smeće, te da se njihovom reciklažom što više očuva okoliš.

100%COOL 100%FASHION 100%BANDZ


   

 

 

   

 

 Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!