| www.one2play.rs | www.one2play.com |

fokus tim roditelja

Jeste li ikada poželjeli reći svima onima koji se bave igračkama i djecom što zapravo vaše dijete najviše voli? Možda podijeliti s njima koja igračka čini vaše dijete najsretnijim?

Takvim pitanjima  one2play potiče svoje kupce, roditelje, koji dosada nisu bili u mogućnosti aktivno se uključiti u odabir ponude igračaka, da se priključe u inicijativi.  one2play Fokus tim roditelja mjesto je gdje kupci proizvoda za djecu imaju pravo glasa - predložiti, pohvaliti ili kritizirati odabir i ponudu igračaka i proizvoda za djecu, ili se pak aktivno uključiti u sudjelovanje testiranjem proizvoda.

Roditelji kao partneri

Kvalitetne igračke i potpuna zdravstvena ispravnost zadani je imperativ u odabiru igračaka, no ljubav djece prema nekima od njih i funkcionalnost igračke područje je u kojem roditelji mogu biti sukreatori polica u trgovini igračaka.

Stoga je inicijativa naišla na veliki odaziv i oduševljenje roditelja i svih onih koji se bave djecom. Komentari, primjedbe, ali i kreativni prijedlozi pomažu u odabiru igračaka, kao i u određivanju cjenovne politike, tako da svaki proizvod nudi veliku vrijednost za novac.

Roditelji, bake, djedovi i svi koji se bave doborobiti djece, mogu se za testiranje novih igračaka prijaviti putem obrasca u nastavku teksta.  Inicijativa  obuhvaća djecu u dobi od 0 do 12 godina.

one2play zna da je odgovoran za osmijeh i radost  djece. Zajedno s roditeljima želi im pomoći u odrastanju i okružiti ih svijetom ljubavi, igre i zabave kreiranom „po njihovoj mjeri“.Prijavite se!

Ime i prezime roditelja
Ime i prezime djeteta
Datum rođenja djeteta
Vaše zanimanje
Adresa
Kontakt e-mail
Kontakt telefon/mobitel

Ulaskom u Fokus tim roditelja obvezujete se da ćete nam dostaviti komentar na igračku, o kojem ćete dobiti detaljne upute, te pravo da kometare i fotografiju djeteta koristimo u naše marketinške svrhe. Igračka je povratna, jer je testni uzorak, a drugu Vam poklanjamo. Popunjavanjem ovog obrasca prihvaćate da ćete vratiti testni uzorak igračke u dogovorenom roku na našu adresu :
Fokus tim roditelja
one2play d.o.o.
Zagrebačka cesta 143a, 10000 Zagreb

Kako nam dnevno stiže veliki broj prijava, te smo limitirani brojem artikala kako bi proveli kvalitetno testiranje, bit ćemo slobodni kontaktirati Vas u narednom periodu formiranja nove grupe za testiranje.

Zahvaljujemo Vam na povjerenju i nadamo se dobroj zabavi za Vas i Vašu obitelj.

Fokus tim roditeljaPostavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!