| www.one2play.rs | www.one2play.com |

kvaliteta i sigurnost

Sigurnost i kvaliteta proizvoda one2play-a najviši je prioritet. Duboko je ugrađen u poslovnu strategiju, u kojoj je jedno od načela birati one proizvode s kojima želimo da se igraju naša vlastita djeca. Stoga, prije ulaska svakog proizvoda vrši se rigidan odabir igračaka koje u prvom redu trebaju biti sigurne i kvalitetne izrade, a potom pružiti dodanu vrijednost u svojoj edukativnoj, inovativnoj ili pak razvojnoj kategoriji.

 

Zašto su one2play igračke kvalitetne i sigurne?

 

1.      Konstantno nadziranje svih dobavljača proizvoda i usluga

Kod odabira proizvoda one2play vodi brigu o proizvođaču i dobavljaču, koji treba biti provjeren i pouzdan partner. Samo takav partner može pružiti sve certifikate i kodekse kojih se one2play drži pri odabiru artikala. Od proizvođača se zahtjeva da se proizvodi testiraju u nekoliko faza već u proizvodnji - od uzimanja slučajnog uzorka, testiranja prvih proizvoda do testiranja gotovih proizvoda.


2.      Suradnja s ovlaštenim vanjskim laboratorijima

U svim fazama nastajanja proizvoda, od prvog uzorka do krajnjeg finalnog proizvoda, pored internih analiza kontrole kvalitete i sigurnosti provode se i analize zdravstvene ispravnosti i sigurnosti proizvoda u ovlaštenim neovisnim vanjskim laboratorijima u zemlji porijekla proizvoda i u ovlaštenim vanjskim laboratorijima Hrvatske, kao i ostalih zemalja u kojima se proizvod distribuira. Takve institucije i laboratoriji testirat će igračku i proizvod na sve supstance uključujući boje, materijale, rizičnost na otpuštanje dijelova ili materija iz proizvoda, zahtjeve za oštrim rubovima, sitnim dijelovima, zdravstvenu ispravnost svih sirovina potrebnih za nastajanje proizvoda, fleksibilnost i lomljivost,...

 
3.     
Konstantna  kontrola kvalitete i sigurnosti svih naših proizvoda

Proces kontrole kvalitete i sigurnosti naših proizvoda može se ukratko podjeliti u četri osnovne faze:

  • Kontrola kvalitete i sigurnosti u fazi dizajna i razvoja proizvoda
  • Kontrola kvalitete i sigurnosti tijekom procesa proizvodnje
  • Kontrola kvalitete i sigurnosti proizvoda prije isporuke iz skladišta proizvođača prema našem skladištu.
  • Kontrola kvalitete i sigurnosti proizvoda u trenutku zaprimanja proizvoda na našem skladištu, a prije isporuke krajnjem kupcu

 

4.      Praćenje i implementiranje svih sigurnosnih standarda i zakona

Prilikom dizajna i razvoja proizvoda vodimo računa o tome da proizvod  koji nastaje zadovoljava sve sigurnosne standarde prema zahtjevima EN 71:2005:2009, ASTM F963, ISO 8124 i 2009/48/EC standarda o sigurnosti igračaka kao i zahtjeve „Pravilnika o sigurnosti igračaka NN br. 02/2011“ te sve zakone i nacionalne pravilnike zemalja u kojima one2play distribuira proizvode. one2play strogo kontrolira proizvode na materijale, te u svojoj ponudi nema proizvode koji sadrže ftalate niti bilo koje druge materijale koji su štetni za ljudsko zdravlje. Zbog iznimne važnosti sigurnosti igračaka, one2play posjeduje certifikate o sigurnosti i kvaliteti za svaki svoj proizvod.

 
5.     
Educiranje svih zaposlenika

Konstantnim educiranjem svih naših djelatnika u pogledu kvalitete i sigurnosti proizvoda i usluga, prema svim međunarodnim standardima i zakonima, omogućujemo potpunu implementaciju kontrole proizvoda. Zaposlenicima tvrtke, koji su i sami roditelji, sigurnost proizvoda na prvom je mjestu te im je i samima od iznimne važnosti da ona ostane imperativ. Upravo zato, vodimo se načelom biranja proizvoda s kojima želimo da se igraju i naša vlastita djeca.

 
6.     
Mjerenje zadovoljstva naših klijenata

Mi u one2play-u znamo da je sigurnost proizvoda na prvom mjestu našim kupcima i posjetiteljima. Zato informacije o zadovoljstvu kupaca prikupljamo na više načina. Jednom godišnje kratka anketa među redovitim kupcima pokazuje nam idemo li u pravom smjeru i ispunjavamo li sve vaše zahtjeve. Također, sva pristigla mišljenja i sugestije naših kupaca tokom godine marljivo se dokumentiraju te se preko posebnog software-a prate, analiziraju i statistički obrađuju. Na taj način možemo konstantno donositi odluke koje isključivo služe poboljšanju Vašeg zadovoljstva i ispunjenju svih zahtjeva.

 

 7.      Konstantno traženje prilika za poboljšanje naših procesa, proizvoda i usluga

Svaka od ovih stavki omogućuje nam da, u konačnici, konstantno propitkujemo svoje poslovne procese u svrhu poboljšanja ponude i razvoja cijelog asortimana. Želimo Vam biti prvi izbor pri potrazi za idealnom igračkom i ispuniti Vašem djetetu potrebu za igrom, edukacijom i razvojem. Pritom se vodimo najvažnijom mišlju – kvaliteta i sigurnost moraju biti sastavni dio svakog proizvoda!

 

 
Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!