| www.one2play.rs | www.one2play.com |

program nagrađivanja

Od 1. listopada 2009., one2play je za svoje vjerne kupce osmislio program nagrađivanja vjernosti u kojem se broji svaka potrošena lipa! Bez dodatne kartice u novčaniku, u samo nekoliko minuta možete postati one2play prijatelj.

Što trebate znati o programu nagrađivanja vjernosti?

Kako do pogodnosti u klubu one2play prijatelja

Za one2play klub prijatelja nije Vam potrebna još jedna kartica u novčaniku - mi brinemo o svemu, a Vi u svakom trenutku možete dobiti informaciju o stanju Vaših ostvarenih kupnji u Vama najbližoj one2play  trgovini.

Sve Vaše kupnje se bilježe i zbrajaju.
Nakon 1.000 kn akumuliranih kupnji, prilikom sljedeće kupnje možete koristiti 10% popusta, a za skupljenih 5.000 kn darujemo Vam gratis MRAAAK rođendansko slavlje. Nakon iskorištenog popusta ili pogodnosti, počinjete sa skupljanjem kuna ispočetka.
Iznos iznad 1.000 ili 5.000 kn, koji niste koristili za popust ili gratis rođendan - prenosi se i zbraja s narednim kupnjama, bez vremenskog ograničenja.
Popusti koji se akumuliraju iznad 1.000 kn ne mogu se zbrajati, odnosno akumulirani iznos od 1.000 kn donosi jednokratno korištenje popusta od 10% (primjer, ako ste skupili 2.000 kn, imate pravo na dvije kupnje uz korištenje popusta od 10%).
Pravo na popust koristite kada Vi to želite u bilo kojoj one2play trgovini
Svaka punoljetna osoba prilikom kupnje u one2play-u može postati o2p prijatelj. Potrebno je samo ispuniti pristupnicu sa osobnim podacima.
one2play se obvezuje da neće dijeliti, razmjenjivati ni davati na uvid trećoj strani e-mail adrese i kontakte svojih registriranih korisnika.
one2play zadržava prava izmjene Pravilnika, te ćemo Vas o istima pravovremeno obavijestiti.
Uz Vas kao nositelja članstva, možete upisati i Vaše članove obitelji kao dodatne nositelje vašeg članstva. Na taj način svi mogu sudjelovati u kupnjama upisujući ih na svoje ime, dok se iznos zajednički zbraja na nositelja članstva.
Ako dodatni članovi nisu upisani kroz članstvo, dovoljno je da prilikom kupnje napomenu da potrošeni iznos žele staviti na Vaše ime.
Popust može realizirati samo nosioc članstva, uz predočenje dokumenta sa slikom 
Ostvarene iznose kupnji nije moguće naknadno prenositi, niti zbrajati s akumuliranim kupnjama drugih članova.
Skupljeni iznos akumuliranih kupnji služi isključivo za svrhu ostvarivanja popusta i pogodnosti sukladno ovom Pravilniku i ne može se zamijeniti za novac ili za taj iznos potraživati novčane iznose ili kupovati robu.

Naravno da to nije sve....

Potrošili ste  5.000 kuna, a niste ih koristili za popust? Ovo je idealna prilika za Vas!
Proslava MRAAK dječjeg rođendana od 1300kn za Vas je potpuno besplatna!Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!