| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Minigalerija

maloprodaja

Nakon višegodišnjeg iskustva u veleprodaji, u kolovozu 2007. one2play otvara svoju prvu trgovinu u Avenue Mallu u Zagrebu te započinje sa stvaranjem vlastite maloprodajne mreže. Uz inovativne, kreativne i edukativne proizvode, one2play na tržište istupa s potpuno jedinstvenom idejom - pretvaranjem trgovine igračaka u svijet mašte poput velike i zaigrane dječje sobe.   

Glavni cilj one2play trgovina od početka je jasno definiran i potpuno u skladu poslovne filozofije i strategije o krugu oduševljenja. Prije svega, posjetiteljima pružiti ugodan prostor, zabavno mjesto za boravak te široku paletu kvalitetnih i sigurnih proizvoda za djecu.

 

Različitost i inovacija

 Različitost i drugačiji potpuno inovativan pristup na tržištu od samog su početka stekli poklonike među korisnicima i kupcima. Tome su uvelike doprinijele igraonice koje se nalaze u sklopu većine trgovina i razigrani kostimirani junaci koji često tamo borave te priređuju zanimljive programe za djecu različite dobi. Stalan rad na edukaciji i oduševljenju zaposlenika, osobito u dijelu maloprodaje, glavni je razlog brzog rasta kompanije kao i oduševljenja i povjerenja posjetitelja i kupaca.

 Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!