| www.one2play.rs | www.one2play.com |

o nama

one2play ideja nastala je 2000. godine, i ubrzo se realizirala u tvrtku s jasno određenom poslovnom filozofijom, strategijom i vizijom. Iako je od 2000. do 2007. tvrtka na tržištu prepoznata kao LM INFO, otvaranjem prve vlastite maloprodajne trgovine tvrtka je objedinila svoje poslovanje i aktivnosti pod nazivom one2play.

Kvaliteta i sigurnost, uz veliku vrijednost za novac, bila je i ostala temeljna strateška odrednica one2play kompanije i tima. Na putu odrastanja okupljali smo istomišljenike i sljedbenike iste jedinstvene ideje o pružanju oduševljenja i sreće, kako kupcima, tako i zaposlenicima, te zabavi za cijelu obitelj kroz cijeli niz najzanimljivijih licenci.

Od svog nastanka do danas, tvrtka ostvaruje značajne stope rasta tijekom svake svoje poslovne godine. Koristeći nove informacijske i komunikacijske tehnologije, inovativne, kreativne i sigurne proizvode, te kvalitetnu uslugu educiranih zaposlenika prema kupcima i korisnicima, one2play je danas tvrtka koja na hrvatskom tržištu, a i šire, diktira trendove u svijetu licenci i igračaka.

                                                          

Igra i zabava

 U igri i zabavi odgovorno stvarati novi svijet mašte, realizirati svoje zaposlenike kao ljude i poželjne poslovne partnere i kolege, a pritom savjesno obavljati posao za tvrtku i zajednicu, bile su i ostale glavne odrednice poslovne filozofije. Unutar one2play zajednice uvijek su razvijani čvrsti temelji koji čuvaju integritet svakog njezinog djelatnika: poštenje, iskrenost, savjestan odnos i odgovornost prema tvrtki, njezinim korisnicima i kolegama.

Da bi one2play  dugoročno postigao zacrtane ciljeve uz najviše etičke standarde, svoje nastojanje usmjerio je u integriranje vizije i vrijednosti, kao i svih načela vezana uz njih, te ih ugradio u svakodnevno donošenje poslovnih odluka u svom specifičnom okruženju. Takvom filozofijom one2play osigurava da razvojni rezultati rastu u skladu s postavljenim etičkim standardima i zajedno stvaraju dugotrajan uspjeh kompanije.

 

one2play svoje poslovne aktivnosti danas veže uz Hrvatsku i čitavu regiju.

 

                                               

 Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!