| www.one2play.rs | www.one2play.com |

Squinkies

SQUINKIES - svijet zabave na dlanu!

Dok su donedavno krasili police s igračkama u SAD-u i Europi, najnježniji mališani stigli su i kod nas! Svoju popularnost stekli su jedinstvenim i posebnim konceptom koji kombinira igru i skupljanje, te vrhunskim dizajnom.

Mekani i nježni mališani stvoreni za igru, kolekcionarstvo i najveću zabavu jednim imenom zovu se Squinkiesi! Ne postoji ograničenje na količinu zabave koju vam pružaju tako slatki, nježni i posebni Squinkies mališani.

Najrazličitiji kućni ljubimci, psiće, mace, djevojčice, bebe i lutke, poniji ili ostali životinjski svijet nalaze se u različitim pakiranjima. Svaka kuglica u kojoj se nalazi squinkies mališan, sasvim je posebna i novi je modni trend za školu, grad ili svaki dan. Ako ih želiš imati kao ukras, ništa lakše! Ukrasi narukvicu ili prsten i mijenjaj ih svakoga dana! A s njima i učenje postaje zabavnije! Ukrasi svoje olovčice sa squinkies mališanima!

Svom mekanom mališanu možete dodati ​​Squinkies set za igru kao i kućicu, najslađi dućan koji ste ikada vidjeli ili igraonicu te Squinkies set za čaj. Za male dame Squinkies dolazi u različitim kutijama za nakit i slatkim Squinkies nakitom (od narukvica do prstena).

 Postavi pitanje

Postoji nešto što te zanima ili imaš neku nedoumicu? Pitaj nas!

Pronađi igraonicu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Pronađi trgovinu!

Put do igre i društva nikad nije bio jednostavniji!

Newsletter

Primajte obavijesti iz one2playa!